ASPEX is een business unit van SD Worx en  groeide de voorbije tien jaar uit tot een van de belangrijkste hosting providers van SaaS en Public Cloud oplossingen in de Benelux. Application hosting, Public/Private Cloud en SaaS zijn voor ons een tweede natuur. Klanten kiezen bewust voor de combinatie van onze drie troeven: ervaring, flexibele partnerships en een transparant aanbod.

Meer dan 10 jaar ervaring

ASPEX beschikt over ruim tien jaar ervaring in application hosting. In België zijn wij dé referentie bij uitstek als het aankomt op het uitrollen en beheren van SaaS platformen en MS Azure Public Cloud oplossingen. ASPEX is de go-to Cloud Solutions Provider voor ISV's die hun applicatie in de cloud willen bouwen en hosten.

Een team van 23 toegewijde hosting engineers staat dagelijks in voor de vlotte werking van onze twee datacenters in eigen beheer en een derde extern datacenter. Met een ISAE3402 Type II-certificering op zak, behoren onze datacenters tot de absolute top. Gerenommeerde bedrijven zoals Wolters Kluwer, BDO, SD Worx, Protime en C-Logic/Unit4 vertrouwen ons hun data toe.

Partnerships op uw maat

ASPEX weet zich als geen ander in te leven in uw leefwereld en brengt uw specifieke noden glashelder in kaart. Wij ontwikkelen cloud oplossingen die future-proof zijn. We zorgen snel en efficiënt voor een vlotte implementatie, waarbij de continuïteit van uw onderneming nooit in het gedrang komt.

Ons team van ervaren technische professionals ondersteunt uw eigen experten van nabij. Met gericht advies reiken wij concrete oplossingen aan, gebaseerd op eigen ervaringen en best practices. Elk partnership staat voor ASPEX synoniem voor samenwerking in nauw overleg, met oog voor eventuele opportuniteiten en valkuilen.

Geef uw hostingpartner een gezicht en laat uw verkopers mee profiteren van onze expertise. Onze sales ploeg staat klaar om met u samen potentiële klanten te bezoeken en hen te overtuigen van de voordelen van uw aanbod.

Transparant aanbod

Onze prijzen zijn scherp en ondubbelzinnig. U betaalt altijd hetzelfde bedrag per gebruiker, per maand, ongeacht het aantal gebruikers dat op uw omgeving aanlogt. U krijgt de garantie op een performante infrastructuur en de beschikbaarheid van uw applicaties staat duidelijk beschreven in onze SLA.

ISAE3402 Type II-certificering

ASPEX bezit het ISAE 3402 Type II-certificaat. Dit certificaat is de opvolger van het SAS 70 certificaat.

Heel wat bedrijven besteden een aantal van hun processen uit. Cloud Computing is hier een voorbeeld van. Uiteraard willen bedrijven die hun processen uitbesteden de zekerheid dat de dienstverlening verloopt zoals contractueel omschreven. Een SLA kan een oplossing zijn, maar dit is slechts een belofte tussen bedrijven.

ISAE 3402 is een internationale standaard voor dienstverlening aan organisaties. Om dit certificaat te verkrijgen wordt een onafhankelijke audit uitgevoerd. Van het management van de service provider is vereist dat zij formeel de verantwoordelijkheid voor het beheer van deze controlemechanismen bevestigen. Het onafhankelijk statuut van de auditor biedt de potentiële klant meer zekerheid.

Partners

Meer dan honderd partners kozen reeds voor cloud hosting bij ASPEX